fbpx

Autóüveg fóliázás

Válassza a Skyfol BabyGuard üvegfóliát, hogy megóvja gyermekeit a napsugárzás káros hatásaitól!
A gyermekek számára a kellemes nyári nap utazás közben gyorsan kemmeletlenné válhat. Ennek elkerülésére kínál megoldást a Skyfol BabyGuard üvegfólia, ami rendkívül erős hővédő tulajdonságokkal rendelkezik, így biztosítja a nyugodt és komfortos utazást a kicsik számára is.

Miért válassza a Skyfol BabyGuard fóliát?
A Skyfol BabyGuard a babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására lett kifejlesztve. Egy igazi prémium minőségű autóüveg fólia, mely az egyik legtartósabb színezési eljárással készült, ennek köszönhetően 10 év alatt sem mutatja a fakulás legkisebb jelét sem, ráadásul extrém hő- valamint UV védelemmel rendelkezik. Üvegtörés esetén a fólia egyben tartja az üvegtáblát, ezzel meggátolva, hogy az üvegszilánkok akár a legkisebb sérülést is okozzák gyermekeinek. Baleseti mentéskor az üvegtábla megrepeszthető, ezután egyben eltávolítható. Válassza Ön is a legjobb, kifejezetten gyermekekre szabott megoldást!

Az üveget érő sugárzó energia három részre bontható.
Az első az üvegen áthatoló ultraviola sugárzás. Ez csupán a besugárzott energia 1%-át teszi ki. Az energia 46%-a a látható fényből, 53%-a pedig az infravörös tartományból tevődik össze. Technológiájának köszönhetően a Skyfol BabyGuard üvegfólia az UV sugarak 99.9%-át, a látható fény és az infravörös sugárzás 95%-t kiszűri. Ezek alapján a Skyfol BabyGuard az ipar egyik leghatékonyabb és legtartósabb UV-, hő- és fényvédő autófóliája.

Professzionális hővédelem
Az autóüveg fóliák teljesítményének legfontosabb mutatója a Teljes Napenergia Áteresztés ugyanis ezekben az esetekben a fólia fő feladata a besugárzott energia lehető legnagyobb mértékű kiszűrése. Az autó műszerfala, ülései és egyéb belső elemei nem fognak felmelegedni. . Mivel az autóban közvetlenül az üveg mellett ülünk így ebből a szempontból is a legfontosabb energetikai mutató a sugárzás szűrése.
A Skyfol BabyGuard nano-techhnológia alkalmazásával kerül előállításra, vékony rétegek sokaságából épül fel, így érve el akár 30%-al magasabb hővédelmet. Az 5%-os teljes napenergia áteresztés igazi komfortérzetet nyújt Önnek és gyermekeinek még a legmelegebb nyári napokon is.

Tapasztalja meg az akár 95%-os belátásvédelmet!
Szinte megvakítja a betűző nap? Nem látja gyermeke a tablet kijelzőjét? Tegye komfortossá a hátsó üléseken az utazást, miközben a kilátás torzításmentes marad.
Kisebb gyermeke zavartalanul tud pihenni majd a hűvösben, miközben nagyobb gyermekei tökéletesen fogják látni a kijelzőket, bármilyen fényviszonyok közt. Ön pedig tökéletesen kilát majd vezetés közben.

Az UV sugárzás 99,9%-os kiszűrése
A Skyfol BabyGuard 99,9%-ban szűri az UV-t, ezzel maximálisan védve gyermekei bőrét a káros hatásoktól. Fontos tudni az UV sugárzásról, hogy képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni és szélsőséges esetekben elváltozást okozni, amely akár a bőrrák kialakulásához is vezethet. A káros UV sugárzás okozhatja még a szemlencse elszürkülését, ami a hályogok képződését segíti elő. Érdemes belegondolnia gyermeke mennyi időt tölt az autóban miközben folyamatosan az UV sugárzás negatív hatásainak van kitéve.
A Skyfol BabyGuard kiemelkedő UV szűréssel rendelkezik, köszönhetően annak, hogy múzeum fóliák UV szűrő anyagait használja. A múzeum fóliákat értéktárgyak fakulásvédelmére fejlesztették ki, olyan helyeken használják ahol a legerősebb UV védelemre van szükség.

Elegáns megjelenés autójának
Skyfol BabyGuard egy elegáns, esztétikus és legfőképpen profi megoldás a közönséges tappancsokkal szemben. Elegánsabbá teszi autóját, emellett pedig óvja gyermekeit, valamint ideális utazási feltételeket biztosít családja számára az járműben.

A Skyfol BabyGuard a világ egyik meghatározó üvegfólia gyártójának egyedi terméke, mely a legfejlettebb gyártástechnológiának köszönhetően az egyik legerősebb hővédelmet garantálja az elérhető üvegfóliák közt